Slimme deurbel met gratis online opslag!

Mis je wel eens een pakketje van de postbezorger? Wordt er regelmatig ingebroken in je straat of wijk? Met de SkyBell slimme deurbel kun je zien, horen en spreken met de bezoeker bij de deur. Zelfs zonder dat deze bezoeker aanbelt!

Vervang je oude deurbel voor de SkyBell Trim video deurbel en ontdek de vele mogelijkheden!

Zien, horen en spreken met de bezoeker bij je deur

Dankzij de SkyBell Trim kun je op je smartphone en tablet zien wie er voor de deur staat. In full-hd resolutie, zelfs ‘s avonds als het schemerig wordt en ‘s nachts dankzij de nachtvisie functie zie je wie er voor de deur staat. Doordat de SkyBell is uitgerust met een microfoon en luidspreker kun je ook luisteren naar de bezoeker en, pas als jij de knop indrukt in de app, praten met de bezoeker. De SkyBell werkt dus ook als een intercom.

Camera met bewegingssensor

Dankzij de SkyBell Trim kun je op je smartphone en tablet zien wie er voor de deur Zelfs als de bezoeker niet aanbelt en alleen maar rond kijkt kun je al een melding krijgen op je telefoon en smartphone. De SkyBell is voorzien van een instelbare bewegingssensor zodat je kunt zien wie er bij je voordeur of achterdeur rond loopt of gaat aanbellen. Is de bezoeker niet gewenst dan kun je deze via de spraakknop direct wegjagen zonder de deur te hoeven openen. Wel zo veilig toch?

7 dagen gratis opslag in de cloud

Dankzij de SkyBell Trim kun je op je smartphone en tablet zien wie er voor de deur SkyBell werkt zonder abonnement! Je kunt de videobeelden 7 dagen lang gratis terugkijken in de SkyBell HD app en opslaan op je telefoon of smartphone indien je de beelden langer wilt bewaren. Na deze 7 dagen worden de beelden automatisch gewist.

Draadloos verbinden met je thuisnetwerk

De installatie van de SkyBell is eenvoudig, het past namelijk op de meest gangbare deurbeltrafo’s in Nederland en België. Nadat de SkyBell Trim is aangesloten, maak je dankzij de instructies in de gratis SkyBell HD app makkelijk verbinding met je WiFi netwerk in huis. Of download en volg onze eigengemaakte Nederlandstalige SkyBell handleiding.

Waar kan ik de SkyBell kopen?

De Skybell Trim is leverbaar via diverse verkooppunten in Nederland, maar ook via onze eigen webshop!