SkyBell ervaring: Onmisbaar voor de zelfstandige ondernemer!

Een tevreden SkyBell gebruiker in Pijnacker stuurde ons deze SkyBell ervaring:


Ik ben zeer tevreden over de Skybell Wifi Video deurbel.  Ik ben nu sinds 2 jaar in het bezit van de Skybell en sinds kort de Skybell HD. Wouw! Wat een gemak. En de HD-versie heeft een aanzienlijk beter geluid en beeld!

Ik heb een bedrijf aan huis en ben tevens een inzamelpunt voor Goods for Gambia als vrijwilliger (een stichting om goederen in te zamelen voor arme mensen in Gambia)
Hierdoor is het dus heel erg fijn om altijd te weten of er een klant of donateur aan de deur staat. Ik kan deze mensen dankzij de microfoon die ingebouwd is goed te woord staan en instrueren. Ook als ik er niet ben.

Ook is het heel fijn dat ik via mijn iPad in mijn schoonheidssalon, wanneer ik bezig ben en dus geen aandacht aan personen aan de deur kan geven (denk opdringerige collectanten of de postbode) inlichten pakketjes voor de deur te laten of te negeren.

Wat de grootste pluim van mij verdient is de fantastische service van e-Domotica waar ik de SkyBell aangeschaft had en importeur Zo-anders. Er was een storing en zonder problemen is de Skybell vervangen en zelfs geïnstalleerd! Ik hoefde er niet eens voor thuis te zijn! Meneer Wim Hooijer van SkyBell was binnen korte tijd paraat om mij service te verlenen, hulde en hartelijk dank, Wim!

Kortom, onmisbaar voor de zelfstandig ondernemer!


 

SkyBell verkooppunten zoeken