WiFi deurbel voor Android

SkyBell Trim is een slimme wifi deurbel met gratis Android app voor uw smartphone en tablet! Dankzij de SkyBell kunt u zien, horen en spreken met de bezoeker bij uw deur.


Wifi deurbel

De SkyBell Trim is geschikt voor bijna elk huis en is een eenvoudige vervanging van uw bestaande deurbel. De SkyBell Trim maakt verbinding met uw Wifi thuisnetwerk zodat u op uw Android smartphone en Android tablet een melding krijgt zodra iemand aanbelt.


Superscherp Full HD videobeeld

Dankzij de ingebouwde HD camera is het mogelijk om tot maar liefst Full HD (1080p) videobeelden te bekijken op bijvoorbeeld uw Samsung smartphone en Samsung tablet. Hierdoor ziet u haarscherp wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk om videobeelden te downloaden en een foto te maken van de bezoeker, indien deze ongewenst is bijvoorbeeld.

 

Actieve spreek- en luisterverbinding

Bovendien kunt u met de SkyBell HD ook luisteren naar en spreken met de bezoeker bij de deur dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker. Is de bezoeker ongewenst, dan kunt u luisteren maar hoort hij u niet totdat u de spreekknop indrukt in de SkyBell HD app. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld eerst foto op te slaan.

Koop de SkyBell Trim online