Deurspion met WiFi camera

Bent u op zoek naar een deurspion met ingebouwde camera en wifi verbinding met uw thuisnetwerk? Koop dan de SkyBell Trim Wifi Video Deurbel, dit is namelijk een deurbelknop, deurspion en wifi camera in één!

Draadloze deurspion

De SkyBell Trim maakt draadloos verbinding met uw thuisnetwerk (Wifi). Doordat de camera amper te zien is heeft de bezoeker niet direct door dat u kunt zien wie er voor de deur staat zonder dat u de deur hoeft te openen. De SkyBell Trim is zelfs uitgerust met een bewegingsmelder waardoor u een melding op uw smartphone krijgt zodra iemand voor de deur staat, dus ook als de bezoeker niet op de deurbelknop drukt.

Draadloze camera

De SkyBell is een draadloze deurbel met camera. De SkyBell wordt aangesloten op uw bestaande deurbeltrafo (8V AC 1 ampère minimaal tot 36V AC) of is aan te sluiten op een apart verkrijgbare DC adapter (indien u geen geschikte deurbeltrafo heeft). De SkyBell maakt verbinding met uw WiFi router in huis zodat u de camerabeelden via uw smartphone en tablet kunt bekijken waar u maar bent.

Luisteren en spreken via uw smartphone of tablet

Bovendien is de SkyBell Trim uitgerust met een microfoon en luidspreker. Hierdoor kunt u luisteren naar de bezoeker bij uw deur, bijvoorbeeld zonder dat deze dat merkt. Maar het is ook mogelijk om te praten met de bezoeker, bijvoorbeeld de postbode.

 

SkyBell Pro verkooppunten zoeken

 

Koop de SkyBell Trim video deurbel online