SkyBell reviews en ervaringen

Diverse gebruikers hebben hun ervaringen met de SkyBell video deurbel gedeeld met ons. Los daarvan is de Skybell regelmatig onder de aandacht gekomen in de media.

SkyBell gebruikerservaringen

01-05-2019 – Ik gebruik al een aantal jaren de SkyBell en ben daar zeer tevreden over. Op afstand kan je zien wie er voor de deur staat en dan kan je met die persoon praten en net doen alsof je thuis bent. Dit geeft mij een zeer veilig gevoel.
De camera heeft een groothoeklens, waardoor je de hele straat duidelijk kan observeren.
De dagelijkse beelden worden zeven dagen in de cloud bewaard en daar worden geen kosten voor berekend.
Ik vind de SkyBell top, een echte aanrader.
Jan Jongewaard

Een gebruiker uit Koog aan de Zaan die overgestapt is van de SkyBell 2.0 naar de SkyBell HD:

07-09-2017 – Deze skybell is in alles verbeterd ten opzichte van de vorige.In deze prijsklasse is het echt een super goede camera bel en kan ik hem nu iedereen aanbevelen

Een tevreden SkyBell gebruiker in Pijnacker stuurde ons deze SkyBell ervaring

07-02-2017 – Ik ben zeer tevreden over de Skybell Wifi Video deurbel. De SkyBell HD heeft aanzienlijk beter geluid en beeld! Ik heb een bedrijf aan huis. Het is fijn om te weten of er een klant voor de deur staat of iemand anders.Kortom, onmisbaar voor de zelfstandig ondernemer!

Lees verder


SkyBell reviews in de media

SkyBell Trim video deurbel in de Volkskrant van 2 mei 2019: Bel met ingebouwde waakhond

In de Stedenwijk in Almere werd veel ingebroken. Inwoners kregen in 2018 van de overheid een digitale bel met camera om zo de veiligheid te vergroten.

De Volkskrant besteedde in de krant uitgebreid aandacht aan dit project in Almere waarbij de SkyBell Trim werd gebruikt

Lees verder


Op 5 mei 2016 publiceerde online magazine CNet een review over de SkyBell HD video deurbel (dit is de voorloper van de SkyBell Trim).

Vertaling: De SkyBell HD deurbel steelt de show! De SkyBell HD heeft een betere beeldresolutie en meer integraties van derden ten opzichte van concurrerende wifi deurbellen. Het werkt goed en de app is eenvoudig te gebruiken. De SkyBell HD krijgt van CNet een score 8!

Functies: 9.0, gebruiksgemak: 8.0, ontwerp: 7.0, prestatie 8.0.

Lees verder


Koop online de SkyBell Trim