SkyBell reviews en ervaringen

Diverse gebruikers hebben hun ervaringen met de SkyBell video deurbel gedeeld met ons. Los daarvan is de Skybell regelmatig onder de aandacht gekomen in de media.

SkyBell gebruikerservaringen

Na reparatie van een defecte SkyBell:

15-02-2021 – Wat een fantastische service. Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp. Ik wilde op de website nog een mooie review achterlaten, maar zie nergens waar ik dat kan doen. Ik lees wel allemaal goede berichten en daar kan deze echt bij. Ik hoor graag wat de kosten zijn en naar welk rekeningnummer ik het kan overmaken. Heel erg bedankt.šŸ‘

Jeroen


06-02-2020 – Zo-Anders is ook echt anders als webshop, ze denken mee en voorkomen problemen door gewoon even te bellen. Hoe cool is deze service. Normaal krijg je iets opgestuurd en redt je ermee. Zo-Anders is echt-anders en verdient wat mij betreft een dikke 10!

J.L. uit Rijssen


Ik ben fantastisch geholpen door de mensen van Zo-Anders. Ik kreeg de Skybell even niet meer aan de praat, maar nadat ik een mail stuurde, kwam ik in contact met Zo-Anders. Via de app kreeg ik eerst allerlei tips op afstand maar zelf kreeg ik het niet aan de praat. Vervolgens telefonisch bijgestaan echter nog steeds niet kunnen verhelpen. Uiteindelijk kon ik de Skybell opsturen zodat de mensen bij Zo-Anders er zelf naar zouden kijken, maar aangezien ik toevallig in de buurt was kon ik het ook bij het bedrijf Zo-Anders afgeven. Daar aangekomen, was het een koud kunstje om de skybell te testen, die overigens gewoon werkte, en met een aantal tips, en een lekkere bak koffie later, kon ik thuis aangekomen het zelf opnieuw proberen. Dit keer lukte het wel. Ondanks dat ik dit niet rechtsreeks bij Zo-Anders had gekocht, heeft hij me toch helemaal gratis en voor niets geholpen. Wat een top service en de skybell is en blijft een geweldige deurbel/camera.


Sinds twee jaar hebben wij de SkyBell Trim aan ons huis. Het is een heerlijke toevoeging aan een stukje preventie.
Wij zien altijd wie er aan de deur is geweest omdat de beelden 7 dagen gratis in de cloud zijn opgeslagen. De kleuren zijn helder, ook in de nachtmodus

Vanuit het buitenland werkt de SkyBell super goed. Dus geen kosten verder.

Is er een klein probleem doordat er een nieuwe router is geplaatst en wij er niet uitkomen dan helpt de technische dienst van Zo-Anders Europe ons met een goede en snelle oplossing.

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Wij zijn erg tevreden

Henk


Een gebruiker uit Amstelveen

01-05-2019 – Ik gebruik al een aantal jaren de SkyBell en ben daar zeer tevreden over. Op afstand kan je zien wie er voor de deur staat en dan kan je met die persoon praten en net doen alsof je thuis bent. Dit geeft mij een zeer veilig gevoel.
De camera heeft een groothoeklens, waardoor je de hele straat duidelijk kan observeren.
De dagelijkse beelden worden zeven dagen in de cloud bewaard en daar worden geen kosten voor berekend.
Ik vind de SkyBell top, een echte aanrader.
Jan Jongewaard


Een gebruiker uit Koog aan de Zaan die overgestapt is van de SkyBell 2.0 naar de SkyBell HD:

07-09-2017 – Deze skybell is in alles verbeterd ten opzichte van de vorige.In deze prijsklasse is het echt een super goede camera bel en kan ik hem nu iedereen aanbevelen


Een tevreden SkyBell gebruiker in Pijnacker stuurde ons deze SkyBell ervaring

07-02-2017 – Ik ben zeer tevreden over de Skybell Wifi Video deurbel. De SkyBell HD heeft aanzienlijk beter geluid en beeld! Ik heb een bedrijf aan huis. Het is fijn om te weten of er een klant voor de deur staat of iemand anders.Kortom, onmisbaar voor de zelfstandig ondernemer!

Lees verder


SkyBell reviews in de media

SkyBell Trim video deurbel in de Volkskrant van 2 mei 2019: Bel met ingebouwde waakhond

In de Stedenwijk in Almere werd veel ingebroken. Inwoners kregen in 2018 van de overheid een digitale bel met camera om zo de veiligheid in de wijk te vergroten.

De Volkskrant besteedde in de krant uitgebreid aandacht aan dit project in Almere waarbij de SkyBell Trim werd gebruikt

Lees verder


Op 5 mei 2016 publiceerde online magazine CNet een review over de SkyBell HD video deurbel (dit is de voorloper van de SkyBell Trim).

Vertaling: De SkyBell HD deurbel steelt de show! De SkyBell HD heeft een betere beeldresolutie en meer integraties van derden ten opzichte van concurrerende wifi deurbellen. Het werkt goed en de app is eenvoudig te gebruiken. De SkyBell HD krijgt van CNet een score 8!

Functies: 9.0, gebruiksgemak: 8.0, ontwerp: 7.0, prestatie 8.0.

Lees verder


Koop online de SkyBell Trim