SkyBell Trim WiFi Video Deurbel met HD camera

SkyBell Trim Plus is de slimme WiFi video deurbel waarmee u kunt zien, luisteren en spreken met de bezoeker bij de deur! Door het smalle formaat past het op nagenoeg elk deurkozijn. Een overzicht van de voordelen:

  • Geschikt voor smalle kozijnen en deurposten
  • Full colour nachtzicht
  • Spreken en luisteren met de bezoeker bij de deur
  • Ingebouwde bewegingsmelder met een alarm bij beweging voor de deur
  • Live video via gratis app op de smartphone en tablet


Zien wie er voor de deur staat

Waar u ook bent, u kunt met de SkyBell Trim Plus zien wie aanbelt bij de deur. Een slimme deurbelknop met 1080P HD camerabeeld voor haarscherp beeld waarop u zelfs kunt inzoomen. Niet alleen overdag maar ook ‘s avonds en ‘s nachts ziet u wie er voor de deur staat dankzij de ingebouwde nachtvisie.


Spreek- luisterverbinding via uw smartphone en tablet

De SkyBell Trim Pro is uitgerust met een microfoon en luidspreker zodat u ook kunt luisteren en spreken met de bezoeker bij de deur. Is het een ongewenste gast? Dan kunt u hem of haar wel horen, maar hij of zij u niet totdat u op de spreekknop in de app drukt.


Opnames en foto’s maken

Opnames worden automatisch opgeslagen zodra de deurbel gaat en kunt u direct of later downloaden op uw smartphone of tablet. Ook is het mogelijk om een foto te maken van het camerabeeld. Via het activiteitenlogboek kunt u zien welke activiteiten er bij de deur hebben plaatsgevonden in de afgelopen periode.


Deurbeveiliging tegen ongewenste gasten

Regel met de SkyBell Trim Plus extra veiligheid bij uw voordeur of achterdeur. De cijfers laten zien dat inbrekers vaak een deur forceren om een woninginbraak te kunnen plegen. Door gebruik te maken van de SkyBell kunt u automatisch een melding krijgen zodra er iemand voor de deur staat dankzij de ingebouwde bewegingssensor.


Bekijk de introductievideo van de SkyBell HD, de voorloper van de SkyBell Trim Plus:


 

SkyBell kopen in Nederland en België

Koop de SkyBell Trim Plus snel en veilig via onze afnemers:

SkyBell verkooppunten zoeken

 

Bent u een zakelijke klant? Neem met ons contact op voor B2B prijzen.